• NiToya
  • +358 504 118 149.
  • nina@nitoya.fi
  • Espoo, Finland

NiToya

Mitä on coaching ja mitä hyötyä siitä on sinulle?

Coaching eli valmennus on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa valmentaja auttaa asiakasta joko henkilökohtaisten tai työelämään liittyvien aiheiden käsittelemisessä. Coaching ei ole ongelmanratkaisua vaan voimavarojen tunnistamista sinun ja/tai tiimisi kehittymistä varten.

1

Valmentajana

autan sinua, kun haluat kehittyä, haet muutosta, tai haluat kirkastaa tavoitteesi. Autan sinua tunnistamaan vahvuutesi, kannustan ja haastan sinua kokeilemaan rajojasi.  Saat uusia oivalluksia, joilla voit vaikuttaa omiin mahdollisuuksiisi ja valintoihisi niin työ- kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Valmentajana myös kyseenalaistan rajoittavia uskomuksiasi.
2

Uravalmentajana

autan sinua, mikäli uranvaihto on ajankohtainen tai jos haluat muuttaa elämäsi suuntaa, mutta et oikein tiedä mitä haluat tai miten päästä eteenpäin.
3

Business-valmennuksessa

Huomioidaan niin ammatilliset kuin liiketoimintaan liittyvät näkökulmat. Valmennuksen avulla tarkastellaan vuorovaikutuksen ja kommunikoinnin merkitystä työyhteisössä, kirkastetaan omat ja yhteiset tavoitteet.
4

Mentorina

Olen läsnä, kun tarvitset tukea ja apua työhön liittyvissä aiheissa.

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko kuulla lisää? Täytä yhteystietosi. Voit myös lähettää sähköpostia nina@nitoya.fi tai soittaa – +358 50 411 8149